Продавець Интернет магазин Левиспорт розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
630 відгуків
promo_banner
Интернет-магазин ЛЕВИСПОРТ
+380978559775
+380978559775
+380666556151
  • 1
  • 2
  • 3

Форма для варіння яєць без шкаралупи - варіння яєць без шкаралупи

  • В наявності
  • Код: Eggies

85 грн.

+380978559775
Киевстар
  • +380666556151
    МТС
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Форма для варіння яєць без шкаралупи - варіння яєць без шкаралупи
Форма для варіння яєць без шкаралупи - варіння яєць без шкаралупиВ наявності
85 грн.
+380978559775
Киевстар
  • +380666556151
    МТС
Купити

Опис

Форма для варіння яєць без шкаралупи дозволяють готувати страви з яєць швидко,просто і чисто!

Тепер Вам не доведеться витрачати свій час на очищення варених яєць від шкаралупи-тому що Ви викинете її ще до початку варіння.

Фільтр Eggies заощадить Ваш час не тільки на чистку, але і очікування того, коли яйця охолонуть і Ви ніколи не побачите у своєму салаті шматки шкаралупи.

Формочка для варіння яєць складається з двох частин:верхньої і нижньої,які легко з'єднуються. На стінці нанесені позначки для рідини: 25 мл та 50 мл

В набір входить 6 ємностей для варіння яєць.

Користуватися яйцеваркой досить просто: перед приготуванням формочки змастіть соняшниковою олією, розбийте яйця і вилийте їх в приготовані форми, закрийте верхніми кришечками і потім опустіть для варіння в каструлю з водою.

Після варіння просто відкрийте форми і насолоджуйтеся смачними яєчними стравами!

Варіння яєць без шкаралупи дозволяє відразу перед приготуванням додати будь-які інгредієнти в формочку: цибуля, сир, ковбасу або зелень.

Також формочки для варіння яєць придатні для приготування м'ясного холодцю, холодцю з риби, або фруктового желе для дітей.Якщо страви з яєць не використовуються відразу,їх можна зберігати у контейнерах, в холодильнику для використання на наступний день.

Ємності для варіння яєць без шкаралупи виготовлені з якісного,харчового поліпропілену,що гарантує довговічність у використанні і якісне приготування всіх кулінарних шедеврів.

Формочки для варіння яєць без шкаралупи поставляються в комплекті:

- 6 ємностей для варіння яєць
― докладна інструкція по експлуатації (з кількома рецептами)

Купити форми для яєць можна в нашому інтернет-магазині з доставкою по Україні.

Набір для варіння яєць упакований в щільну кольорову коробку,що може бути оригінальним подарунком для коханих жінок.

Для перегляду всього асортименту натисніть: Фільтр

 

РЕЦЕПТИ СТРАВ У ФОРМАХ ДЛЯ ВАРІННЯ ЯЄЦЬ.

Омлет «Здоров'я»
Інгредієнти:

Яєчний білок – 2 штуки

Дрібно нарізаний зелений лук – 1 столова ложка
Дрібно нарізаний солодкий перець ― 1 столова ложка
Дрібно нарізана зелень петрушки, кропу ― 1 чайна ложка
Сіль і перець за смаком
Половинки помідорів «черрі» ― ¼ чашки
Скибочки очищеного авокадо без кісточки – ¼ плода
Спосіб приготування:

За допомогою сепаратора відокремте білки від жовтків. В окремому посуді зміщайте яєчні білки, зелена цибуля, солодкий перець, сіль і перець, петрушку, кріп. Розлийте отриману масу в дві форми для варіння яєць. Відваріть у відповідності з інструкцією. Після готовності вийміть отриманий омлет з форм, укладіть на блюдо (можна нарізати скибочками) і сервірують з допомогою половинок помідорів «черрі» і скибочками авокадо.

Яйця "Бенедикт"
Інгредієнти:

Соус Hollandaise – 1 столова ложка
Яйце ― 4 штуки
Обсмажені скибочки хліба або тости – 2 штуки
Запашні бекон або шинка – 4 шматочка
Сіль, перець, петрушка за смаком
Спосіб приготування:

Розбивши яйця, помістіть їх в 4 підготовлені форми для варіння яєць. Посоліть і поперчіть за смаком. Слідуючи інструкції, відваріть яйця. Укладіть на блюдо, злегка обсмажені скибочки хліба або тости. Покладіть на них підсмажені шматочки бекону або шинки, потім відварені яйця, які зверху облийте соусом Hollandaise. Прикрасьте блюдо свіжою петрушкою. Замість соусу Hollandaise можна використовувати більш звичний майонез.

Омлет з сиром,шинкою і солодким перцем.
Інгредієнти:

Яйце – 4 штуки
Дрібно нарізана шинка – 2 столові ложки
Тертий сир «Чеддер» ― 2 столові ложки
Дрібно нарізаний солодкий перець ― 1 столова ложка
Петрушка сушена або петрушка свіжа – 1 чайна ложка або 2 чайні ложки
Сіль і перець за смаком
Спосіб приготування:

В окремому посуді змішайте разом яєчні білки з жовтками, шинку, сир, солодкий перець, сіль і перець. Розлийте отриману суміш в чотири підготовлених форми для варіння яєць. Відваріть у відповідності з інструкцією. Після готовності вийміть отриманий омлет з форм, укладіть на блюдо (можна нарізати скибочками) і сервірують з допомогою шматочків солодкого перцю, зелені кропу і петрушки.

Грецький омлет.
Інгредієнти:

Яйцо – 4 штуки
Мелко нарезанный шпинат – 2 столовые ложки
сыр Фета ― 2 столовые ложки
Мелко нарезанный красный лук – 2 чайные ложки
Оливки – ¼ чашки
Мелко нарезанный болгарский сладкий перец – ¼ чашки
В отдельной посуде смешайте вместе яичные белки с желтками, сыр, красный лук, шпинат, сладкий перец. Разлейте полученную смесь в четыре подготовленных формы для варки яиц. Отварите в соответствии с инструкцией. После готовности выньте полученный омлет из форм, уложите на блюдо (можно нарезать ломтиками) и сервируйте с оливками, сыром и сладким перцем.

Характеристики

Основні атрибути
Країна виробникУкраїна

Інформація для замовлення

  • Ціна: 85 грн.
  • Спосіб упаковки: Цветная картонная коробка.